Thursday, 26 November 2015

Jangan Guna True Face Foundation!!!

Kini rahsia foundation True Face dah terbongkar. Ramai yang menyalahkan pihak True Face setelah menggunakan produk tersebut. Jika anda tidak mahu jadi seperti kami, teruskan membaca post ini!

Makcik ulang sekali lagi yer... Jangan guna True Face Foundation jika korang TAK NAK muka glowing, TAK NAK kulit muka dilindungi, TAK NAK merasa kulit lembab, lembut dan cerah.

Tapi kalo korang nak jugak guna, jangan salahkan makcik bila korang dituduh "si Dahi Licin" dan jangan lupa untuk tampal siap-siap kat dahi tu "aku isteri dia".

Apa sebab makcik cakap macam ni.. Sebab makcik dah jatuh hati dengan foundation magik ni tau tak!

Apa yang bestnya foundation ni.. Jom baca;

• Ianya mengandungi SPF 50 dan mampu melindungi kulit dari sinaran uv yang merbahaya
• Membantu proses merawat dan memelihara kulit daripada jeragat dan jerawat serta sesuai untuk kulit sensitif
• Mengandungi kalogen, vitamin A, C dan E 
• Mengandungi agen anti-bakteria agar kulit bebas dari kegatalan yang disebabkan oleh habuk, asap dan agen-agen luar yang kotor.

Ke'Glowing'an pada muka makcik dah terbukti berkesan lagi-lagi bila muka mula berpeluh.. Kulit muka tak berminyak tapi korang akan nampak muka jadi super gojes!
www.ihhi.my
True Face Foundation <<Light/Natural>>


whatsApp: 0111-6677968 (makcikElis)
Ig: umireeya | fb: halessa shahrom
Page fb: WerdaEksklusif PortDickson/Lukut

Google+ Followers