Friday, 27 November 2015

Cara Guna True Face Foundation

www.ihhi.my
True Face Foundation <<Light>>
Assalamualaikum kepada semua pembaca!

Sejak makcik dok syok post pasal foundation magik yang makcik suka ni... Pergghhh.. Ramai beno dah whatsApp makcik dan stalker makcik tau.. 

Post-post sebelum ni makcik dok berlabun kat korang pasal keistimewaan produk la, pasal muka makcik nampak glowing la dan bla bla bla...

Dan post arini pulak, makcik nak labun ngan korang tentang CARA PENGGUNAAN fondation tu:

• Pastikan tangan anda bersih agar tak muncul jerawat.
• Setelah mencuci wajah, oleskan pelembap (Jika perlu). Kemudian, anda boleh oleskan TRUE FACE FOUNDATION ke wajah.
(Aplikasikan pada titik yang diperlukan seperti dahi, tulang hidung, kiri dan kanan pipi, cuping hidung dan daerah dagu)
• Dengan menggunakan span lembab, ratakan setiap titik olesan foundation tadi dan sekatakan dengan sempurna
• Untuk kemasan lebih cantik, boleh disapu dengan 'Compact Powder' atau 'Loose Powder' secara sekata.

Berikut, makcik sertakan TIPS untuk korang:

• Penggunaan span mampu menutup pori yang besar dengan maksima dan pastikan span yang digunakan sentiasa bersih dan dicuci.

Untuk pengetahuan korang, lepas je makcik pakai essence True Face tu, terus makcik oleskan foundation kat muka ni tp terus terang.. memang makcik tak der tepek bedak bagai. Makcik memang guna foundation jer semata. Tak yah nak pakai macam-macam dah sebab foundation tu memang magik sangat.. Itu kata makcik tapi terpulang la pada korang ekkk..

Kalo masih ada antara korang yang nak tahu berat foundation tu berapa.. Meh makcik bitau.. 10gram sahaja dan tahan 3 bulan. Harga pulak cuma rm60 untuk semenanjung dan rm65 untuk Sabah dan Sarawak. Harga tu dah termasuk pos okehh ;)


WhatsApp: 0111-6677968 (makcikElis)
Ig: umireeya |fb: halessa shahrom
Page fb: Makcik Ekon

Google+ Followers