Thursday, 26 November 2015

Bicara Magik Foundation

Assalamualaikum

Makin menjadi-jadi walaupun tak masuk tv. Makcik makin risau kalo korang mengadu ramai bapak-bapak dan abg-abg sado dok perati korang. Jadi, korang kena selalu berkepit dengan en suami bila nak kuar yer..

Post ni untuk korang yang mahu berkeyakinan dan tampak jelita pada suami, anak-anak dan ahli keluarga. Jika korang wanita bekerjaya, rasa sering tertindas dan kerap jadi bahan ejekan.. Meh makcik sajes guna foundation ni.

Post ni adalah bukti makcik-makcik, hakak-hakak, mak dara, anak dara dan mereka yang dah mendapat kesan super gojes selepas menggunakan magik foundation ni.

Meh makcik biarkan gambar-gambar mereka berbicara yer ;)










Gambar dah berbicara tentang True Face Foundation. Makcik rasa cukup la banyak tu dulu bukti super gojes untuk tatapan korang. M├ákcik yakin jiwa korang tak tenteram sekarang ni sebab rasa diorang kat atas ni sume dah lawa.. Makcik pun dah lawo gak... Alhamdulillah.. 

Pilihan kat tangan korang.. Selagi korang tak bertindak dan mencuba.. Selagi tu la korang tak merasa jadi super gojes.. Kikiki

whatsApp: 0111-6677968
Ig: umireeya | fb: halessa shahrom
Page fb: WerdaEksklusif PortDickson/Lukut

Google+ Followers