Thursday, 26 November 2015

Aku 'si dahi licin'

Assalamualaikum semua...
Harini makcik rasa eksaited beno nak hapdet blog sbb makcik dah jumpa foundation yang betoi-betoi menambat hati makcik..

Akceli, makcik dah lama dok scrol fb, dok usha-usha ig sbb dok pikir nak beli ke idak.. Nak beli ke idak.. Dan akhirnya makcik ambil keputusan untuk cuba produk tu..

Kini, makcik memang tak menyesal sebab ambil keputusan untuk beli foundation tu.. Ternyata, muka makcik nampak glowing gituuuuu...

Nak tahu apa nama produk tu.. Fondation tu namanya True Face Foundation << light >>.. Kat bawah ni makcik sertakan imej foundation tu...

www.ihhi.my
Foundation yang saya guna adalah light
Camner... Dah tau rupa foundation tu... So, kalo korang tercari-cari foundation yang bole buat magik kat muka korang.. Haruslah makcik sajeskan True Face Fondation ni.

#bilamakcikmelawo
WhatsApp: 0111-6677968
Ig: umireeya |fb: halessa Shahrom

Google+ Followers