Shaklee Independet Distributer

Anda akan mendapat konsultasi percuma selepas pembelian produk beserta jadual pengambilan suplimen.l Halessa l ID: 884158 l hihitrackcare@gmail.com 017-3099334

Shaklee Independet Distributer

Anda akan mendapat konsultasi percuma selepas pembelian produk berserta jadual pengambilan suplimen.l Halessa l ID: 884158 l hihitrackcare@gmail.com 017-3099334

Shaklee Independet Distributer

Anda akan mendapat konsultasi percuma selepas pembelian produk beserta jadual pengambilan suplimen.l Halessa l ID: 884158 l hihitrackcare@gmail.com 017-3099334

Shaklee Independet Distributer

Anda akan mendapat konsultasi percuma selepas pembelian produk beserta jadual pengambilan suplimen.l Halessa l ID: 884158 l hihitrackcare@gmail.com 017-3099334

Advetise Here

Email me at: hihitrackcare@gmail.com

Advetise Here

Email me at: hihitrackcare@gmail.com

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Advetise Here

Email me at: hihitrackcare@gmail.com

Friday, 27 November 2015

Cara Guna True Face Foundation

www.ihhi.my
True Face Foundation <<Light>>
Assalamualaikum kepada semua pembaca!

Sejak makcik dok syok post pasal foundation magik yang makcik suka ni... Pergghhh.. Ramai beno dah whatsApp makcik dan stalker makcik tau.. 

Post-post sebelum ni makcik dok berlabun kat korang pasal keistimewaan produk la, pasal muka makcik nampak glowing la dan bla bla bla...

Dan post arini pulak, makcik nak labun ngan korang tentang CARA PENGGUNAAN fondation tu:

• Pastikan tangan anda bersih agar tak muncul jerawat.
• Setelah mencuci wajah, oleskan pelembap (Jika perlu). Kemudian, anda boleh oleskan TRUE FACE FOUNDATION ke wajah.
(Aplikasikan pada titik yang diperlukan seperti dahi, tulang hidung, kiri dan kanan pipi, cuping hidung dan daerah dagu)
• Dengan menggunakan span lembab, ratakan setiap titik olesan foundation tadi dan sekatakan dengan sempurna
• Untuk kemasan lebih cantik, boleh disapu dengan 'Compact Powder' atau 'Loose Powder' secara sekata.

Berikut, makcik sertakan TIPS untuk korang:

• Penggunaan span mampu menutup pori yang besar dengan maksima dan pastikan span yang digunakan sentiasa bersih dan dicuci.

Untuk pengetahuan korang, lepas je makcik pakai essence True Face tu, terus makcik oleskan foundation kat muka ni tp terus terang.. memang makcik tak der tepek bedak bagai. Makcik memang guna foundation jer semata. Tak yah nak pakai macam-macam dah sebab foundation tu memang magik sangat.. Itu kata makcik tapi terpulang la pada korang ekkk..

Kalo masih ada antara korang yang nak tahu berat foundation tu berapa.. Meh makcik bitau.. 10gram sahaja dan tahan 3 bulan. Harga pulak cuma rm60 untuk semenanjung dan rm65 untuk Sabah dan Sarawak. Harga tu dah termasuk pos okehh ;)


WhatsApp: 0111-6677968 (makcikElis)
Ig: umireeya |fb: halessa shahrom
Page fb: Makcik Ekon

Biar Gambar Berbicara

Assalamualaikum peminat True Face!!!

Sebelum ni makcik dok heboh cakap makcik dah jumpa foundationkannn... Dan makcik siap post imej foundation tu..

Kot-kot ada yang sedang mencari foundation magik ni atau ado yang tak cayo pasal foundation ni.. Maka makcik dengan rendah hati dan rasa malu-malu kucing menayangkan imej makcik menggunakan foundation ni..

Tadaaaaa... Makcik akan biarkan gambar ni berbicara untuk korang sendiri rasa macam nak tukar foundation yerrr...

www.ihhi.my
Foundation light yang makcik guna ;)

Korang jangan risau tau sebab foundation ni akan serasi kat muka korang sebab ianya ikut darah korang. Yang bestnya pulak foundation ni tahan dalam 12 jam tau dan bila berpeluh muka makin glowing yerrr..

InsyaAllah dengan keistimewaan foundation ni, korang rasa berbaloi-baloi dengan harganya hanya rm60 untuk semenanjung manakala rm65 untuk Sabah dan Sarawak.

whatsApp: 0111-6677968
Blog: www.ihhi.my
Ig: umireeya|fb: halessa shahrom
Page fb: WerdaEksklusif PortDickson/Lukut

Thursday, 26 November 2015

Jangan Guna True Face Foundation!!!

Kini rahsia foundation True Face dah terbongkar. Ramai yang menyalahkan pihak True Face setelah menggunakan produk tersebut. Jika anda tidak mahu jadi seperti kami, teruskan membaca post ini!

Makcik ulang sekali lagi yer... Jangan guna True Face Foundation jika korang TAK NAK muka glowing, TAK NAK kulit muka dilindungi, TAK NAK merasa kulit lembab, lembut dan cerah.

Tapi kalo korang nak jugak guna, jangan salahkan makcik bila korang dituduh "si Dahi Licin" dan jangan lupa untuk tampal siap-siap kat dahi tu "aku isteri dia".

Apa sebab makcik cakap macam ni.. Sebab makcik dah jatuh hati dengan foundation magik ni tau tak!

Apa yang bestnya foundation ni.. Jom baca;

• Ianya mengandungi SPF 50 dan mampu melindungi kulit dari sinaran uv yang merbahaya
• Membantu proses merawat dan memelihara kulit daripada jeragat dan jerawat serta sesuai untuk kulit sensitif
• Mengandungi kalogen, vitamin A, C dan E 
• Mengandungi agen anti-bakteria agar kulit bebas dari kegatalan yang disebabkan oleh habuk, asap dan agen-agen luar yang kotor.

Ke'Glowing'an pada muka makcik dah terbukti berkesan lagi-lagi bila muka mula berpeluh.. Kulit muka tak berminyak tapi korang akan nampak muka jadi super gojes!
www.ihhi.my
True Face Foundation <<Light/Natural>>


whatsApp: 0111-6677968 (makcikElis)
Ig: umireeya | fb: halessa shahrom
Page fb: WerdaEksklusif PortDickson/Lukut

Bicara Magik Foundation

Assalamualaikum

Makin menjadi-jadi walaupun tak masuk tv. Makcik makin risau kalo korang mengadu ramai bapak-bapak dan abg-abg sado dok perati korang. Jadi, korang kena selalu berkepit dengan en suami bila nak kuar yer..

Post ni untuk korang yang mahu berkeyakinan dan tampak jelita pada suami, anak-anak dan ahli keluarga. Jika korang wanita bekerjaya, rasa sering tertindas dan kerap jadi bahan ejekan.. Meh makcik sajes guna foundation ni.

Post ni adalah bukti makcik-makcik, hakak-hakak, mak dara, anak dara dan mereka yang dah mendapat kesan super gojes selepas menggunakan magik foundation ni.

Meh makcik biarkan gambar-gambar mereka berbicara yer ;)










Gambar dah berbicara tentang True Face Foundation. Makcik rasa cukup la banyak tu dulu bukti super gojes untuk tatapan korang. M├ákcik yakin jiwa korang tak tenteram sekarang ni sebab rasa diorang kat atas ni sume dah lawa.. Makcik pun dah lawo gak... Alhamdulillah.. 

Pilihan kat tangan korang.. Selagi korang tak bertindak dan mencuba.. Selagi tu la korang tak merasa jadi super gojes.. Kikiki

whatsApp: 0111-6677968
Ig: umireeya | fb: halessa shahrom
Page fb: WerdaEksklusif PortDickson/Lukut

Magik Foundationku

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ingat lagi tak post makcik pasal foundation yang magik tu... Sebelum ni makcik dah citer rahsia nape makcik digelar 'dahi licin'... Jadi, arini makcik nak citer serba-sedikit pasal foundation tu.

www.ihhi.my
True Face Fondation: Light/Natural
Nama foundation:
TRUE FACE FOUNDATION ( 10G )

Kelulusan:
KKM, SIJIL HALAL, PERKILANGAN TARAF GMP

KEISTIMEWAAN FOUNDATION INI :

• Melindungi kulit dari sinar UV yang merbahaya produk ini mengandungi SPF50
• Membantu proses merawat kulit dan memelihara kulit agar sentiasa lembap, gebu dan mencerahkan
• Melindungi kulit dari jeragat, pembiakan jerawat dan sesuai untuk kulit sensitif
• Menghilangkan parut, cela dan pigmentasi di wajah hanya dengan sapuan nipis serta merta.
• Ringan dan seperti tidak berasa anda memakainya dan menyerap air
• Tidak menutup pori di wajah, bertekstur halus dan tidak mempunyai silikon.
• Warna yang disediakan boleh dipakai dengan mana-mana tona kulit dan ia secara automatik akan nampak sekata dan mempunyai kesan tampak asli seperti ia kulit gebu anda
• Mempunyai kolagen untuk menganjal dan merangsang pembentukan sel baru kulit
• Mempunyai vitamin A, E dan C utk faedah rawatan melembap, mencerah dan melembutkan kulit.
• Mempunyai agen anti bakteria agar kulit bebas dari kegatalan akibat dari agen-agen luar seperti habuk, asap dan lain-lain.
• Tahan selama 12 jam kekal cantik dan berseri (Glowing ) dan solekan tahan lama.
• Kemasan lebih cantik dan gebu, boleh digunakan bersama “Compact powder” atau “Loose Powder”.
• Produk ini, tahan selama 3 bulan dan ia amat menjimatkan.

TERDAPAT 2 WARNA :

1) NATURAL : Bagi mereka yang memiliki kulit sawo matang, “Tanned skin”, dan kuning langsat

Contoh artis:
Fasha Sandha, Maya Karin, Dayang Nurfaizah, Erra Fazira, Umie Aida dan Siti Nurhaliza

2) LIGHT : Bagi mereka yang memiliki kulit cerah, putih kemerahan dan kuning langsat

Contoh artis:
Sofea Jane, Diana Daniel, Zizie Ezette, Siti Saleha, Adira, Neelofa, Izara Aisyah

HARGA :

RM60.00
SEMENANJUNG
TERMASUK POS LAJU

RM65.00
SABAH/SARAWAK
TERMASUK POS LAJU

WhatsApp: 0111-6677968 (makcik Elis)
Ig: umireeya |fb: halessa shahrom
Page fb: WerdaEksklusif PortDickson/Lukut

Aku 'si dahi licin'

Assalamualaikum semua...
Harini makcik rasa eksaited beno nak hapdet blog sbb makcik dah jumpa foundation yang betoi-betoi menambat hati makcik..

Akceli, makcik dah lama dok scrol fb, dok usha-usha ig sbb dok pikir nak beli ke idak.. Nak beli ke idak.. Dan akhirnya makcik ambil keputusan untuk cuba produk tu..

Kini, makcik memang tak menyesal sebab ambil keputusan untuk beli foundation tu.. Ternyata, muka makcik nampak glowing gituuuuu...

Nak tahu apa nama produk tu.. Fondation tu namanya True Face Foundation << light >>.. Kat bawah ni makcik sertakan imej foundation tu...

www.ihhi.my
Foundation yang saya guna adalah light
Camner... Dah tau rupa foundation tu... So, kalo korang tercari-cari foundation yang bole buat magik kat muka korang.. Haruslah makcik sajeskan True Face Fondation ni.

#bilamakcikmelawo
WhatsApp: 0111-6677968
Ig: umireeya |fb: halessa Shahrom

Google+ Followers