Tuesday, 8 September 2015

Rahsia

#cabaranKBJ
#rahsia
#cabaran1/20

Tahniah dan salam sejahtera kepada semua ibu-ibu yang berada dalam tempoh berpantang. Harini makcik nak ibu semua sihat hanya dengan satu rahsia.

Bagi ibu yang sedang dalam tempoh berpantang pastikan anda mendapat cukup nutrisi sepanjang tempoh tersebut. Memandangkan semasa proses bersalin banyak perubahan hormon berlaku, kehilangan darah yang banyak, trauma akibat luka yang dialami samada normal mahupun operation dan keletihan.

Dalam tempoh ini, ibu mudah terkena meroyan akibat kurang rehat kerana banyak masa dihabiskan untuk memantau bayi dalam penyusuan. Maka pengambilan protin yang cukup amat makcik sarankan kepada ibu dalam membantu menjayakan penyusuan bayi selama 2 tahun. Dengan pengambilan protin yang berkualiti ia mampu menambah penghasilan susu yang banyak dan pekat bagi memudahkan bayi cepat kenyang dan mendapat tinggi kandungan antibodi. Selain itu, ibu juga mendapat tenaga daripada protin tersebut.

Protin yang terbaik seperti ESP Shaklee yang
mana dapat membantu penurunan berat badan ibu, pemulihan luka luaran dan dalaman, memejalkan otot dan mencantikkan kulit ibu.


Sedikit info untuk ibu berpantang, protin merupakan makanan sel-sel tubuh. Ia berfungsi untuk mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu badan. Protin Shaklee merupakan protin terbaik kerana menyediakan 14 gram protin soya non-GMO yang berkualiti tinggi dan lengkap dengan 9 asid amino penting yang diperlukan tubuh bagi proses sintesis. 

Di sini makcik cuma nak share RAHSIA dengan ibu di luar sana betapa pentingnya pengambilan protin kepada tubuh jika nak sihat, cantik luar dalam dan kekal bertenaga sepanjang hari.

Sekian, salam cantik luar dalam..

Halessa Shahrom | 884158 | 0173099333

Google+ Followers