Tuesday, 2 September 2014

Bahan-bahan Utama Kolagen Shaklee

Selamat pagi kepada pembaca blog saya, seperti yang saya janjikan semalam..saya akan update serba-serbi pasal promosi kolagen Shaklee..jom baca pasal bahan utama dalam kolagen ni dan mengapa ia lebih baik berbanding kolagen di luar sana..

Selamat Membaca

♥ Sisik Ikan Merah
- Ia merupakan sumber premium kolagen dengan penyerapan yang lebih tinggi dan pencemaran adalah lebih kecil berbanding dengan kolagen binatang.

☆Penghidratan☆
♥ Ekstrak Biji Benih Camellia Japonica
- Bahan ini mengandungi ASID OLEIK, iaitu sejenis emoloen kulit dan pelembab yang unggul dan bahan antioksida semulajadi Isoflavon yang dapat membantu mengurangkan rasikal bebas.

♥ Ekstrak Pfaffia
- Pfaffia juga digelar sebagai ginseng Brazil yang bila digabungkan dengan ekstrak biji benih Camellia Japonica dapat menyokong pembentukkan kolagen dan asid hialuronik. Dengan kemampuannya mengikat jumlah air yang besar, asid hialuronik memainkan peranan penting dalam menghidrat tisu badan dan membuatkan kulit lembut, lembab dan rata.☆Keanjalan☆
♥ Elastin dari Kolagen Ikan
- Elastin dapat mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit yang boleh melantun apabila dicubit. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi bersama kolagen untuk kulit yang lebih tegang, gebu dan anjal.

♥ Ekstrak Kerang-kerangan
- Glukosamina daripada ekstrak kerang-kerangan adalah penting daam sintesis bendalir sinovia bagi melicinkan pergerakkan sesendi dan melembabkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

♥ Lactobasilus Acidophilus
- Ia adalah sejenis bakteria baik. Ia membantu untuk mengimbangi usus mikroflora dan memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan perapan kolagen.

☆ Antioksidan ☆
♥ Vitamin C
- Ia menggalakkan pengeluaran kolagen dan melawan rasikal bebas yang merosakkan kulit kita

♥ Vitamin B
- Vitamin vitamin B terlibat dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protein untuk menghasilkan tenaga yang diperlukan untuk pengeluaran kolagen dalam sel.

Bagi anda yang mahukan kelainan untuk rasai t├╣buh lebih sihat, kulit lebih muda..cubalah KOLAGEN SHAKLEE.

#JutawanShaklee#ShakleeEffect

Google+ Followers