Saturday, 15 June 2013

"Tubuh SIHAT bermula dari sistem PENGHADAMAN yang baik"

Herb-lax vitamin untuk DETOKS

"Deep-cleansing"..perkataan yang wajar diucapkan setelah anda mencuba herb-lax. Ia bukan sekadar vitamin tetapi more than that...kerana apa..?kerana ia mampu mencuci usus dan menyingkirkan semua toksin dalam melalui sistem penghadaman anda.

Sekadar renungan..adakah anda pernah alami simptom-simptom sebegini..sembelit, kembung perut, kelesuan, berat badan naik, ruam kulit, sakit tekak, sakit kepala, mulut berbau, badan berbau, tahap glukos darah tidak seimbang dan mukus berlebihan. jika ini yang berlaku bermakna anda mengalami tahap toksin yang tinggi dalam tubuh.


9 HERBA SEMULAJADI dalam produk ini

Jangan risauuu...ramuan asas ini sifatnya menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut dan sesuai digunakan dalam jangka masa panjang oleh tubuh kita. Antara formulasi yang diPATEN seperti daun alfafa, daun senna, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.  

Manfaat Herb-lax

  • membantu masalah SEMBELIT
  • mengempiskan PERUT
  • pembersihan NAJIS yang tersekat
  • merangsang USUS untuk perCEPATkan proses pemBERSIHan secara lembut
Selepas detoks, dinding usus kita bersih. Pada masa ini barulah tubuh akan dapat menyerap nutrisi secara optimum. Apabila sistem usus kita dapat berfungsi dengan baik maka kesihatan tubuh kita juga terpelihara ;)

Puan Halessa (elis)
Shaklee Independent Distributor
ID No: 884158
0111-2843462::hihitrackcare@gmail.com

Google+ Followers