Sunday, 16 June 2013

PERISAI emas untuk TUBUH anda!!

INTERFERON,PERISAI,IMUNITI,NutriFERON..tu diahhh..anda faham ke tu? Hihihi...hari ni saya nak share pasal vitamin untuk perisai tubuh anda. 
Secara asasnya INTERFERON adalah sejenis hormon yang berfungsi sebagai PERISAI untuk sistem IMUN terhadap serangan virus-virus jahat dalam tubuh anda. Jadi, dengan terhasilnya NutriFERON shaklee ianya ibarat pengganti kepada painkiller anda.


NutriFeron adalah satu-satunya suplimen di U.S yang dicipta oleh PENEMU INTERFERON yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam tubuh secara semulajadi. Dengan pengambilan NutriFeron seminggu sekali mahupun setiap hari jika perlu mampu membantu masalah berkaitan imuniti seperti selesema, demam, asma, resdung dan kanser. Ia juga sesuai diambil oleh warga emas, pesakit Hepatitis B dan C, individu yang sering sibuk, stress dan kurang tidur.

Shaklee NutriFeron adalah granules dari sumber tumbuh-tumbuhan yang berfungsi menggalakkan pertumbuhan interferon bagi menyokong sistem imunisasi tubuh kita. Interferon ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima merupakan ahli imunologi pada tahun 1954. Dengan penyelidikan selama 40 tahun dan menguji ratusan sebatian semulajadi beliau telah  menemui satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan dan berjaya membangunkan interferon semulajadi dalam badan. 

NutriFeron bekerja dalam dua cara >>> segera mengAKTIFkan sistem pertahanan IMUNITI dan juga mengGERAKkan pasukan CARI dan MUSNAH dalam sistem imun badan. Pendek kata, NutriFeron perlu menjadi teman baik anda semasa di rumah mahu pun ketika anda travel kerana ia didatangkan dalam paket-paket kecil memudahkan anda simpan di dalam tas tangan dan mudah di bawa ke mana sahaja. Dengan adanya 1st aid ni..NutriFeron la..anda tidak perlu lagi painkiller mahupun panadol ;)

Saya dah cuba dulu kerana risau bayi sekiranya bayi saya mudah terkena selesema ataupun demam. Saya ambil 1 peket setiap hari dan secubit letak dalam mulut bayi..jgn tiru yer..saya makan sbb bayi saya pun dapat kerana dia menyusu badan. Memang ternyata bayi saya susah terkena selesema atau demam..itu yang paling best. Sekian sajer perkongsian cerita saya tentang Perisai EMAS Shaklee..jumpa di entri lain untuk cerita Nutriferon dengan rumusan berpaten yang eksklusif..nantikan ya..!!


Puan Halessa (elis)
Shaklee Independent Distributor
ID No: 884158
0111-2843462::hihitrackcare@gmail.com 

Google+ Followers