Saturday, 15 June 2013

"Pergerakan kini lebih senang, sendi makin selesa"

Sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM..itulah Shaklee..kali ini entri saya berkisarkan tentang SENDI. Bukannya apa tapi kini Shaklee telah menawarkan produk terbarunya iaitu Advance Joint Health Tablet (JHT)..produk ni bulan june tahun lepas (2012) dilancarkan tp saya jek yg lambat key in info ni dlm entri..jangan marah naaa.. ;)


Kebanyakkan wanita yang berumur kerap mengadu sakit-sakit lutut, sakit sendi sana..sendi sini..rungutan ni saya sendiri alami..sbb mak saya sendiri kerap sakit sendi bahu, sendi tangan dan lutut. Apa lagik..saya pun belikan mak sebotol JHT ni..suh cuba dulu..alhamdulillah rungutan tu makin hilang seperti susutnya supliment yang diambil tu..hikhikhik..

Tapi anda jangan salah paham pulak..sebab produk ni bukan untuk orang tua jek sebab dah tentu-tentu suplimen ni namanya Joint Health..kesihatan sendi..jadi, bagi orang muda yang mempunya gaya hidup lasak dan aktif juga boleh ambil suplimen ni. Bestkan..? Macam saya sendiri..kalo lelame dok menaip depan PC ni..hmmm.alamatnya sakit sendi bahu ler..pastu mula pinggang pun lenguh-lenguh. tambah-tambah kalo anak meragam nak berdukung..memang sah-sah tido malam tak kene.

Yakinlah..saya bukan sembang kosong sebab saya dah cuba..mak pun dah cuba..entri lain nanti saya update pasal ramuan dan rumusan Advance Joint Tablet ni ekk..opsss..sebelum saya lupa, suplimen ni menyokong kesihatan sendi dalam 3 cara:
1. Meningkatkan keselesaan sendi 
2. Meningkatkan kesan kusyen dan
3. Memelihara kesihatan tisupenyambung

ok la, itu saja coretan saya pada entri kali ni..jika anda ada sebarang pertanyaan bole hubungi saya terus..

Puan Halessa (elis)
Shaklee Independent Distributor
ID No: 884158
0111-2843462::hihitrackcare@gmail.com

Google+ Followers