Saturday, 8 September 2012

Perokok dan Vitamin C

Anda MEROKOK? Pasangan anda MEROKOK? Orang 

yang anda sayang MEROKOK?


  JANGAN risau..PEROKOK dan Vitamin C adalah sahabat baik! Mengapa saya katakan begitu? Sekiranya anda merokok dan anda juga tidak meninggalkan vitamin C maka anda dpt mengelakkan buah pinggang anda drpd rosak teruk dan ia juga dpt membersihkan darah anda.


  Adakah anda pernah terfikir bahawa vitamin C itu menjadikan buah pinggang anda tidak merbahaya dan mampu menyahkan segala bahan logam berat seperti arsenik, raksa, arsenik, methanol, ammonia, karbon monoksida, plumbum dan lain2 toksin dengan lebih mudah...
  Perokok semestinya sudah arif tentang bahan logam yg ada di dlm rokok yg anda hisap itu antaranya pembersih tandas, racun, radioaktif, bateri, barbecue lighter dan sebagainya..Apatah lagi penyakit yang akan menjenguk anda..tentunya anda telah semat dalam hati..yer tak?
  Jadi, jika anda masih rasa susah nak tinggalkan rokok dan mahu juga jaga kesihatan tubuh badan anda..apa kata anda amalkan pengambilan vitamin C jenama Shaklee..Anda pasti tertambat dengan manfaat Vitamin C Shaklee kerana mampu menguatkan imun badan anda, justeru ia dapat melindungi badan dari infeksi termasuk mempercepatkan penyembuhan lopong2 sel dalam badan anda. Anti oksidan dlm vitamin C ini juga mampu menghalang radikal bebas di sekeliling kita. Selain tu, ia juga merangsang pengeluaran kolagen yang mana ia umpama gam yang mengikat sel-sel kulit kita untuk sentiasa tegang dan boleh memulihkan keadaan kulit yang kusam.


Puan Halessa [Elis]
Shaklee Independent Distributor 
[ID No: 884158]
0111-2843462 l hihitrackcare@gmail.com

Google+ Followers