Thursday, 13 September 2012

@-)--- {Pengalaman testimoni Alfalfa}

Pengalaman Saya....

Coretan kali pertama ni saya nak kongsi ilmu pasal keputihan sebab saya sendiri pernah mengalami masalah ini seketika dulu. 


    Sebelum ni saya mengalami masalah keputihan yang teruk, yang mana ianya berwarna kehijauan, berbau hanyir dan lendiran cairan yang banyak. Oleh sebab itu saya kerap ke tandas untuk menukar panty liner. Saya juga pernah ke klinik berbayar untuk dapatkan rawatan keputihan ni. Namun masalah ni kembali beberapa minggu kemudian selepas antibiotik tersebut habis.

    Sejak berkahwin saya rasa keyakinan semakin berkurangan dan sentiasa menolak ajakan suami sebab saya berasa malu dan tidak selesa bila bersama (sedih wei...). Alhamdulillah setelah saya dipertemukan dengan Alfalfa Shaklee dan ianya berkesan setelah saya amalkan pengambilan yang konsisten. Teruja juga apabila bersama suami saya terasa seperti anak dara semula...hihihi..dan diri ni kembali berkeyakinan.

    Tidak disangka susu badan saya semakin banyak. Rupa-rupanya Alfalfa ni bukan sahaja untuk masalah keputihan tetapi ia juga penawar kepada keintiman hubungan halal dan penggalak susu ibu. Jika anda nak tahu , sila klik Alfalfa untuk info lanjut.Puan Halessa [Elis]
Shaklee Independent Distributor
[ID No : 884158]
017-3099334/hihitrackcare@gmail.com

Google+ Followers